Històric de publicacions

juny 2017
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« maig   jul. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Traductor Google

    Translate to:

Arxiu

Núria Valentí Arbós. Novembre…

La Núria va néixer a Les Franqueses però fa molts anys que viu a Granollers. El fet de viure en un entorn rural fa que es senti còmoda entre vinyes i en aquesta seva primera novel.la el vi, els ceps, el camp, els colors i les olors tenen un paper important.

L’Olívia ha tornat a canviar d’institut, aquest cop ha anat a parar al Penedès. El paisatge entre les vinyes la fascina i la distreu tant que ha estat a punt de patir un accident. A l’institut també hi ha un nano que li crida l’atenció i al bar del poble on hi fa el cafetó, en Sergi s’ofereix per mostrar-li el món del vi. Tot plegat, a l’Olívia li esperen molts canvis en la seva nova vida. Una història senzilla, tendra, que es llegeix fàcil i que a la vegada et retroba amb els aspectes més romàntics del món del vi.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

ERROR: si-captcha.php plugin: GD image support not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable GD image support for PHP.

ERROR: si-captcha.php plugin: imagepng function not detected in PHP!

Contact your web host and ask them to enable imagepng for PHP.